shape

WIE ZIJN WIJ

 • Nicky Struijker Boudier – werkt als communicatiestrateeg en proces- en omgevingsmanager die de handen uit de mouwen steekt. Zij staat voor communicatie die versimpelt, misverstanden wegneemt en begrip creëert. Als geboren Rotterdamse, staat ze met een pragmatische blik dicht bij mensen en het leven van alledag. Zodat ze vanuit de praktijk een toetssteen kan blijven in soms complexe politiek-bestuurlijke of maatschappelijke krachtenvelden. Zij begeleidt trajecten met veel partijen en verschillende belangen en werkt daar, waar in de omgeving van mensen wat verandert. Zoals de (her)ontwikkeling van een gebouw, wijk of gebied. Zij stuurt op samenwerkingen waar alle betrokken partijen wat aan hebben en gelooft in het laten spreken van de stem van de minderheid. Zij begeleidt – tijdens het werk zelf – regelmatig jonge professionals in het toepassen van communicatievaardigheden.

  Nicky studeerde enkele jaren Kunstgeschiedenis. Daarna werkte zij onder meer in de psychiatrische zorg, als milieu-inspecteur, als secretaris van een provinciale Statencommissie en als communicatieadviseur. Begin 2007 startte zij Buro Boudier en specialiseerde zich verder in omgevings- en procesmanagement. Zij is ervaren in vakgebieden als de energietransitie, ruimtelijke ordening, arbeidsmigratie, natuur, milieu en water.

 • Guido van Leeuwen – is opgeleid als informatieanalist met oog voor communicatie. Binnen Buro Boudier zorgt Guido voor de digitale kant van communicatie. Hij helpt opdrachtgevers online hun informatie over het voetlicht te brengen. Wie krijgt welke informatie? Welke on- maar ook offline middelen wil je inzetten? Guido spreekt de taal van zowel vormgevers als programmeurs. Zo kunnen opdrachtgevers hun eigen taal blijven spreken.
  Hij vertaalt de informatiebehoefte in een web- of social mediastrategie, een functioneel ontwerp voor een website of de uitgangspunten voor fysieke middelen of bijeenkomsten.
  Ook adviseert Guido over en ondersteunt bij de inrichting en implementatie van inter- en intranetsites en van beheerorganisaties.

  Guido studeerde bedrijfsinformatica. Hij implementeerde content managementsystemen en de vormgeving en beheerorganisaties voor inter- en intranetsites. Hij leidde Europese aanbestedingen voor onder andere een nieuw content managementsysteem en een nieuwe website. Sinds 2009 is Guido aangesloten bij Buro Boudier. Hij ondersteunt opdrachtgevers met zijn kennis van digitale strategie, systemen en wegrichtlijnen.
  Hij weet met doorzettingsvermogen digitale projecten te realiseren ondanks soms schijnbare onmogelijkheden.